Zabava za sve!

Udruga Phenix

O nama
O Udruzi Phenix

O Udruzi Phenix

Udruga “Phenix” utemeljena je 2008 god. od kada i Općina Koška surađuje sa istom kroz institucionalnu i financijsku potporu , a za program terapijskog i sportskog jahanja.

Udruga je 19.01.2017 izvršila nadopunu Statuta s novom djelatnošću , a sa slijedećim ciljevima: zbrinjavanje napuštenih, izgubljenih i zlostavljanih životinja u privremene ili stalne domove.

Borba protiv svih oblika zlostavljanja i zanemarivanja životinja educiranje i senzibiliziranje javnosti o brizi za životinje i udomljavanje životinja uz ugovor.

Razvoj programa/projekta neformalne edukacije djece, mladih i odraslih u području zaštite životinja.

Razvoj programa/projekta i provođenje aktivnosti promiću, potiću i pospješuju prava životinja, te pospješuje humanost, volonterski rad, demokratizacija društva i uvažavanje suživota ljudi i životinja.

Realizacija programa zbrinjavanja životinja teče od siječnja 2017 god. kada je registrirana nadopuna Statuta sa ciljevima a od 11.06.2018. ove godine imamo i registraciju od ministarstva poljoprivrede, Uprave za veterinarstvo kao sklonište za životinje.

Čime se bavimo

Izlazimo na dojavu o napuštenom psu kojeg smještamo u naše sklonište, te ga vodimo veterinaru kako bi pregledali zdravstveno stanje psa
Svakodnevno vodimo brigu o psima, hranimo ih, liječimo, igramo se s njima
Fotografiramo psa i s opisom o njegovom karakteru oglašavamo psa kako bi mu našli novi dom
Borimo se za zaštitu životinja putem drugih udruga i ustanova, podržavamo projekte za dobrobit životinja

“Čovječe, ne ponosi se svojom “superiornošću” nad životinjama, jer one su bez grijeha, dok ti svojom veličinom oskrvnjuješ zemlju.”

Dostojevski

Tražimo dom

Upoznaj Naše Pse

JOHNY

Datum rođenja 14.10.2015. Visina : 57 cm Težina: 42 kg Mješanac newfoundlanda Kastriran: da Cijepljen:

THOR

Datum rođenja 17.2.2020. Visina : 43 cm Težina: 14 kg Mješanac , jako plašljiv, i

LUX

Datum rođenja 29.04.2020. Visina : 56 cm Težina: 25 kg Mješanac Kastriran: da Cijepljen: da